lucrari web-design
web style expert - agentie web design
 
firma web design
web design bucuresti
proiecte web design

Creare site pentru cabinet psiholog Psihoterapeut-Bucuresti.ro

Site vanzare Calculatoare second hand

 
web designsituri profesionale
 
oferte programare site
web design www.webstyleexpert.ro

Site-uri pentru agentii de turism

Site-uri pentru agentii de turism

Realizare site-uri turism, portaluri turism, proiecte online complexitate mare.
site agentie turismsite agentie turismcazare romania
portal turismpagina web agentie turisminfiintare site

In conditiile actuale, in care turistii prefera sa se informeze si sa comande prin intermediul web site-urilor, o agentie de turism are nevoie de minimum un site usor administrabil, prin intermediul caruia sa prezinte turistilor cat mai multe si diverse oferte turistice.
In urma unei experiente de 6 ani in executarea de site-uri pentru agentii de turism, va putem oferi o solutie software imbunatatita de-a lungul anilor, cu un design modern, usor administrabila, capabila sa aduca un aport considerabil de noi clienti.

Un site de turism trebuie sa aiba neaparat urmatoarele module:
  • adaugare facila de oferte structurate pe diferite niveluri de acces;
  • formular de rezervare;
  • motor intern de cautare;
Crearea unei pagini web pentru o agentie de turism se poate efectua in circa doua saptamani, in functie de perioada in care se da comanda si de optiunile suplimentare de imbunatatire a website-ului.

Asiguram mentenanta pe termen nelimitat pentru toate proiectele de design web create de catre firma noastra de dezvoltare siteuri, in conditiile in care beneficiarii aleg gazduirea pe serverele noastre.

Alegeti sa colaborati cu firma noastra de web development si vom raspunde de securitatea site-urilor dv.; pentru mai multe informatii privitoare la securitatea unui site urmariti articolele scrise in blog la sectiunea securitate website

oferta de programare site web
 agentie web design
portofoliu web design
 firma web design 
 portofoliu web design
Crearea site-urilor de turism se face folosind limbajul PHP si bazele de date MYSQL, pe langa aceste limbaje de programare se mai folosesc diverse tehnologii web, cum ar fi: XML, AJAX, JQuery.
Toate siteurile de turism au nevoie de modul de administrare propriu (interfata intuitiva cu ajutorul careia beneficiarii pot adauga, modifica ofertele de turism). Un alt aspect important al unui site sau portal de turism este optimizarea SEO in vederea pozitionarii pe primele locuri in Google; succesul unui site este masurat in mare parte prin prisma numarului de vizitatori proveniti din motoarele de cautare.
Apelati cu incredere la echipa noastra de programatori IT in vederea realizarii unui site sau unui portal web de turism performant.
 servicii web design
pagini web creatie web design
website-uri profesionale