baza de date
web style expert - agentie web design
 
firma web design
web design bucuresti
proiecte web design

Creare site pentru cabinet psiholog Psihoterapeut-Bucuresti.ro

Site vanzare Calculatoare second hand

 
tarife realizare baze de datepret baze de date
 
realizare baza de date
baze de date profesionale

Baza de date profesionala

Aveti multe date de administrat si nu puteti face fata? Solutia este o baza de date construita profesional in tehnologia SQL. Tehnologia permite administrarea unui volum foarte mare de date.

Bazele de date reprezinta o modalitate de stocare a datelor in format electronic, cu posibilitatea regasirii rapide a acestora in functie de diferite criterii de cautare.
Cel mai popular limbaj pentru manipularea bazelor de date este MYSQL.

O baza de date trebuie organizata in asa fel incat sa puteti extrage oricand, in mod rapid, orice va intereseaza, pentru a putea face o analiza a afacerii pe care o detineti.

Firma noastra va poate proiecta si administra baza de date, de asemenea va putem realiza o interfata cu ajutorul careia va puteti administra singuri baza de date.

Specificatiile bazei de date:

  • Volum de date foarte mare;
  • Gestionare comoda a datelor;
  • Baza de date poate fi accesata de oriunde;
  • Interogari multiple;
  • Rapoarte personalizate;
  • Sisteme complexe de securitate;
  • Interfata de administrare

Putem realiza aplicatii bazate pe baze de date mysql foarte bine securizate, pe blogul nostru veti gasi cateva articole referitoare la securitatea pe net

Avem experienta in lucrul cu bazele de date, dovada sunt sutele de proiecte bazate pe sistemul baze de date, aflate in portofoliul nostru, in plus am realizat alte zeci de aplicatii interne cu baze de date (aplicatiile software interne nu sunt publice, de aceea nu le putem afisa in paginile de portofoliu).

Aplicatii bazate pe baze de date.
Softuri personalizate cu baze de date.


..:: Cerere de oferta aplicatie soft personalizat

Baza de date

Pentru a va putea prezenta o oferta concreta, va rugam sa ne trimiteti cat mai multe informatii despre proiectul dv. bazat pe sistemul bazelor de date.
Optiuni suplimentare Interfata de administrare baze de date
Oferim servicii de creare site cu baza de date in urmatoarele orase: web design Bacau ; web design Onesti; web design Bistrita; web design Sighisoara; web design Targu Mures
creatie baza de date
creare baze de date
proiectare baze de date mysql
  baza de date  
vanzare baze de date
Bazele de date relationale sunt folosite cu succes impreuna cu limbajul de programare PHP in vederea realizarii de aplicatii software complexe. Administrarea bazelor de date se face foarte simplu prin intermediul unei interfete prietenoase.
realizare baze de date
constructie baza de date web design baza de date
website-uri profesionale