baza de date
web style expert - agentie web design
 
firma web design
web design bucuresti
proiecte web design

Creare site pentru cabinet psiholog Psihoterapeut-Bucuresti.ro

Site vanzare Calculatoare second hand

 
tarife realizare baze de datepret baze de date
 
realizare baza de date
baze de date profesionale

 

Site-uri valoroase

Adeseori ne intrebam: care sunt cele mai valoroase site-uri din Romania?, oare la ce pret poate ajunge un site in tara noastra?...

In cele de mai jos vom incerca sa raspundem acestor intrebari, prezentand cele mai mari tranzactii ce includ site-uri romanesti:

In topul listei se afla tranzactionarea site-ului e-mag.ro (70% din actiuni) cu peste 10 milioane de euro, actiunile fiind achizitionate de Naspers.

A doua tranzactie ca valoare este vanzarea portalului neogen.ro catre Tiger Global si Wouver Investeringen pentru suma de 6 milioane de euro.

In Noiembrie 2009 Naspers a achizitionat site-ul de anunturi autovit.ro (cel mai mare site de vanzari auto second-hand), cu suma de 4.7 milioane de euro.

Un alt colos in spatiul online romanesc este ejobs.ro, cel mai mare site de recrutare de la noi. In anul 2007 Tiger Global a platit 4,2 milioane de euro pentru 30% din companie.

Mai mentionam vanzarea a 41% din actiunile companiei clujene ce detine site-ul Trilulilu.ro pentru cca. un milion de euro. Site-ul trilulilu.ro este specializat in partajare de fisiere video, imagini si audio.

 

 

 

creatie baza de date
creare baze de date
proiectare baze de date mysql
  baza de date  
vanzare baze de date
realizare baze de date
constructie baza de date web design baza de date
website-uri profesionale